CAD Tekenaar / BIM Modelleur

Voor een van onze opdrachtgevers in de techniek zijn we op zoek naar meerdere CAD tekenaars / BIM Modelleurs. We zijn op zoek naar tekenaar/modelleur die alleen genoegen neemt met perfectie! Deze uitdaging maakt deze unieke  functie bij onze opdrachtgever zo bijzonder.

Jouw profiel 

– Je houdt gemakkelijk het overzicht te behouden over het project. 

– Je hebt oog voor kwaliteitbent tevens gericht op de wensen van de klant.

– Je bent altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen om zodoende voor op de markt te blijven lopen. 

-Je speelt een actieve rol om het gezamenlijke resultaat te bereiken en hebt ervaring in een 3-D tekenprogramma (StabiCAD-3 D of BIM Revit)

– Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Taakomschrijving

Je gaat werken met standplaats Bodegraven, onze opdrachtgever is dé partner voor nieuwbouw en renovatie projecten van alle technische installaties en systemen. Alle techniek in en om gebouwen wordt door hen ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Met brede kennis en kunde zijn zij in staat om kleine, grote en complexe projecten van A tot Z voor opdrachtgevers te realiseren.

Daarnaast kun je rekenen op:

– Een goed salaris

– Een goede pensioenregeling

– 25 vakantiedagen

– winstdelingsregeling

Wie zijn wij? 

Maratan werkt voor jou! Wij zorgen voor passend werk op jouw niveau. Je komt bij Maratan in dienst en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Voor hen zoeken wij betrouwbaar en getalenteerd personeel. Wij bieden hierbij begeleiding op de werkvloer en passende arrangementen voor dienstverbanden. Ook adviseren wij onze opdrachtgevers bij het versterken van inclusiviteit en diversiteit binnen de organisatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van werving en selectie en wij richten ons op functies op MBO, HBO en WO niveau in de sectoren Techniek, ICT, Bouw en Zorg. Onze opdrachtgevers in de Techniek zijn actief in heel Nederland.

Geinteresseerd?

Interesse? Reageer dan met je CV via de knop hieronder of stuur een berichtje via WhatsApp vor meer informatie.-