Projectmanager IT en Telecom


Meld je aan!

Manage nu innovatieve telecom projecten in een internationale rol! Je werkt in Nederland met een offshore team in India. Engels is een must, Hindi of Telugu een pré.

Onze opdrachtgever is een jong IT bedrijf (opgericht in  2012) en dagelijks bouwend aan een mooie toekomst! Met een ambitieus en jong team van ongeveer 45 collega’s ga jij innovatieve en op maat gemaakte software oplossingen voor je klanten creëren. Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de capaciteit, doorlooptijd en kwaliteit van jouw projecten, van sales tot aftersales. Deze projecten draaien om het ontwerpen en engineeren van wireline en wireless telecom netwerken. Je bent een betrokken manager, weet van A tot Z wat er speelt en motiveert je team (werkzaam op offshore locatie in India) om samen tot het meest optimale resultaat te komen. Je kent het proces van de projecten waar je verantwoordelijk voor bent, weet de risico’s binnen het proces in beeld te brengen en weet de juiste beheersmaatregelen te nemen. Jij bent de verandering, pakt je speelruimte en lost problemen creatief op. 

Jouw Profiel

 •   Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
 •   Je hebt een afgeronde opleiding in het werkveld van projectmanagement (bijvoorbeeldIPMA, PRINCE2, Agile scrum);
 •   Je hebt ervaring met het aansturen en motiveren van een team op offshore locatie;
 •   Ervaring in het design van telecomnetwerken en netwerkarchitectuur is een pré;
 •   Je hebt een proactieve houding en gaat planmatig en vooruit denkend te werk. Je bentcommunicatief sterk en handelt klantgericht;
 •   Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Hindi of Telugu mag ook);
 •   Je hebt een bewezen trackrecord als het gaat over het managen van projecten en je weet dat je hierin echt senior bent.

Carrieremogelijkheden

Onze opdrachtgever heeft een no-nonsense cultuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almelo, van waaruit je de eerste periode actief wordt ingewerkt. Later vervul je je positie fulltime vanuit het kantoor in Nieuwegein. Verder mag je het volgende verwachten: 

 • De mogelijkheid om te werken aan mooie projecten
 • Een goed salaris (op basis van 40 uur per week,  afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk;
 • Ruimte en vrijheid om je targets te realiseren;

Wie zijn wij?

Maratan werkt voor jou! Wij zorgen voor passend werk op jouw niveau. Je komt bij Maratan in dienst en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Voor hen zoeken wij betrouwbaar en getalenteerd personeel. Wij bieden hierbij begeleiding op de werkvloer en passende arrangementen voor dienstverbanden. Ook adviseren wij onze opdrachtgevers bij het versterken van inclusiviteit en diversiteit binnen de organisatie. 

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van werving en selectie en wij richten ons op functies op MBO, HBO en WO niveau in de sectoren Techniek, ICT, Bouw en Zorg. Onze opdrachtgevers in de Techniek zijn actief in heel Nederland. 

Geïnteresseerd?

Na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Wij bieden een uitdagende functie bij een sterk groeiend, inclusief en divers bedrijf. Voor de techniek gelden arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO. De contracturen zijn in overleg, parttime tot fulltime.


Meld je aan!


Stuur ons een WhatsApp-bericht