Telecom Engineer Glas

Voor een van onze opdrachtgevers actief in telecommunicatie zijn we op zoek naar een Telecom Engineer Glas. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als Engineer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de technische uitvoerbaarheid van uitbreidingen of vernieuwingen aan glasvezel infrastructuur. Hierbij houd je ook de financiële aspecten in de gaten en zorg je voor een zorgvuldige voor- en nacalculatie van de uitgevoerde werkzaamheden. 

Je houdt je bezig met het engineeren van het primaire aansluitnetwerk en het distributie netwerk. Vraagt vergunningen aan en maakt een forecast voor benodigde materialen. Plant werkzaamheden in en stemt de voortgang en de oplevering af met de onderaannemer conform de kaders en de specificaties van de opdrachtgever. 

Jouw profiel

  • Jij hebt een MBO werk-en denkniveau in een technische of bouwkundige richting en hebt ervaring met werken met AutoCad. Het is een pré als je bekend bent met muteren in Cocon. 

    Je hebt kennis van het bouwproces, voorschriften en richtlijnen voor de engineering van aanpassingen of vernieuwingen aan glasvezel infrastructuur (zoals Eurofiber, Reggefiber). 

    Je ziet uitdaging in het sturen op kwaliteit én tijdige oplevering van opdrachten. Hiervoor is het van belang dat niet alleen je sociale en communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld zijn, maar ook dat je probleemoplossend en analytisch bent. Tevens heb je een goed organisatievermogen en weet je je werk gestructureerd te doen. Ben jij daarnaast zelf startend, pro actief en zorg jij dat het werk gedaan wordt? Wij zoeken jou!

Carrièremogelijkheden

Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Lijnen zijn kort, drempels zijn laag. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden.

Contact

Interesse? Reageer dan met je CV via de knop hieronder of stuur een berichtje via WhatsApp voor meer informatie.