Verpleegkundige

Als Verpleegkundige niveau 4 ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning bij de persoonlijke verzorging en verpleging bij cliënten in de thuissituatie met als doel zelfredzaamheid te behouden c.q. te verbeteren zodat de cliënt zo lang als dat mogelijk is zelfstandig kan blijven wonen.

Aan jou de taak om de cliënten te ondersteunen bij persoonlijke basiszorg, te begeleiden op psychosociaal gebied en op gebied van zingeving. Ook het ondersteunen van de cliënt en mantelzorger bij het voeren de regie over het eigen leven (zelfmanagement) en het geven van voorlichting, advies en instructie te geven ter bevordering van preventie behoren tot jouw taken.

Je bent in staat om volledig zelfstandig de verzorgende en begeleidende werkzaamheden in de thuis/leefsituatie van de cliënt te verrichten. Ook ben je in staat om actief een bijdrage te leveren in het behouden c.q verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de cliënt door tijdig (mogelijke) gezondheidsproblemen te signaleren en hier acties op in te zetten. Het schrijven van rapportages in het zorgdossier maakt uiteraard ook onderdeel uit van je werk. 

Je bent empathisch en in staat om een luisterend oor aan de cliënt en familie/mantelzorgers te bieden, zonder verlies van professionaliteit. 

Jouw Profiel

Wat wij vragen : 

  • In het bezit van een diploma MBO-Verpleegkunde niveau 4 met BIG-registratie;

  • Bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring in de ouderenzorg/thuiszorg;

  • Affiniteit met de verschillende doelgroepen; 

  • Goede sociale vaardigheden, een sterk  verantwoordelijkheidsgevoel, een professionele instelling, enthousiasme en betrokkenheid om van het nieuw te vormen team een daverend succes te maken; 

  • Flexibel inzetbaar en zelfstandig kunnen werken;

  • Bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer (fiets, bromfiets en/of auto);

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (Turks, Marokkaans, Pools,  Kaapverdiaans of Arabisch is een pré).

Wie zijn wij?

Maratan werkt voor jou! Wij zorgen voor passend werk op jouw niveau. Je komt bij Maratan in dienst en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Voor hen zoeken wij betrouwbaar en getalenteerd personeel. Wij bieden hierbij begeleiding op de werkvloer en passende arrangementen voor dienstverbanden. Ook adviseren wij onze opdrachtgevers bij het versterken van inclusiviteit en diversiteit binnen de organisatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van werving en selectie en wij richten ons op functies op MBO, HBO en WO niveau in de sectoren Zorg & Welzijn (oa. verpleegkundige, verzorgende IG, thuiszorg), Techniek, Bouw en ICT.

Onze opdrachtgevers in de Zorg zijn actief in de Randstad. Op dit moment hebben wij mogelijkheden in de regio’s Drechtsteden, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden en Amsterdam-Amstelland.

 

Carrièremogelijkheden

Wij bieden een uitdagende functie bij een sterk groeiend, inclusief en divers bedrijf. Voor de zorg gelden arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO VVT . De contracturen zijn in overleg, parttime tot fulltime.

 

Contact

Interesse? Reageer dan met je CV via de knop hieronder of stuur een berichtje via WhatsApp voor meer informatie.

Maratan werkt samen met de VBGA (Vereniging Buitenlands Gediplomeerde Artsen) in de werving voor deze functie.