Werkgevers

Wat is Maratan?

Maratan is een social impact startup gericht op het voorzien in de behoeften van bedrijven van het aantrekken en binden van betrouwbaar en getalenteerd personeel. Maratan betekent een tweede kans in het Arabisch en staat voor de visie van de oprichters dat iedereen een tweede kans verdient. De missie van Maratan is om op een duurzame manier bedrijven te voorzien van betrouwbaar getalenteerd personeel en tegelijkertijd sociale impact te creëeren door mensen aan werk te helpen.

Waarom Maratan?

De oprichters van Maratan hebben uitgebreide ervaring op het gebied van werving en selectie binnen de gemeenschap van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder nieuwkomers. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat jaarlijks meer dan 50 mensen een baan vinden en dat tot dusver 38 mensen een eigen bedrijf is begonnen of als zelfstandige aan de slag is gegaan in Nederland. Met Maratan willen wij er voor zorgen dat er de komende twee jaar meer dan 500 van deze mensen een baan zullen hebben geholpen.

Hoe werkt het?

Neem contact met Diederick op over vacatures die bij jouw bedrijf vervuld dienen te worden. Op dit moment zijn wij met name actief in de sectoren Facilitaire dienstverlening, Gezondheidszorg, Logistiek en Bouw.

Wij zullen binnen een week reageren om te kijken of wij de vacatures kunnen vervullen en tegen welke voorwaarden.

Hierna gaan wij actief op zoek in ons netwerk van werkzoekenden om de vacature(s) te vullen.